Putovanje na muzičku planetu „LiloLand“ – sa podjelom paketića

Savremena muzička bajka u trajanju od 60 minuta kroz koju će djecu voditi popularni voditelj dječijih emisija Elvir Hadžijamaković – Lilo

Jeste li spremni za putovanje na muzičku planetu zvanu „LiloLand“?

Svaki kutak planete Zemlje ima manju planetu na kojoj se djeca osjećaju veselo, razdragano, talentirano, spremno, maštovito, a njihovi roditelji zadovoljno i sigurno. Najpopularnija dječija muzička planeta nosi naziv „LiloLand“.

Kročivši u „LiloLand“ dječaci i djevojčice ostaju bez daha i maštaju poistovjećujući se sa junacima najpoznatijih dječijih muzičkih klasika obrađenih u savremenom maniru. Kroz savremenu muzičku bajku u trajanju od 60 minuta djecu će voditi njihov prijatelj, popularni voditelj sa bogatim iskustvom u radu sa djecom, Elvir Hadžijamaković – Lilo!

Na ovom muzičkom putovanju pridružiće nam se i Djeda Mraz, koji je za djecu pripremio jedno lijepo iznenađenje

Samastag, 16. Dezember 

Erst Vorstellung um 12 Uhr

Zweite Vorstellung um 15 Uhr

IG Feuerwache,

Ganghoferstr. 41

München

Važno: zbog ograničenog broja mjesta, u sali je kao pratnja dopuštena maksimalno jedna odrasla osoba po familiji.

Ostali odrasli mogu da se okrijepe napolju uz roštilj i piće.

Elvir Hadžijamaković – Lilo je jedan od najdražih i najpopularnijih voditelja dječijih i porodičnih emisija u BiH. Zaposlen je kao voditelj, novinar i urednik Federalne Televizije.

Lilina životna priča istovjetna je pričama vrhunskih zabavljača širom svijeta. Pjevušenje pod tušem, predstave pred rodbinom i prijateljima u mlađim godinama, rezultirale su originalnim, prirodnim i ležernim stilom voditelja kojega mnoga djeca smatraju svojim najboljim prijateljem.

Njegovi prvi profesionalni TV angažmani počinju od 1986 god. kada je angažiran na TVSA u emisiji „Znak“.

U periodu od 1990. do 1992. godine radio je na prvoj privatnoj televiziji na prostoru ex-Yu “Dobre Vibracije”.

Nakon pauze na male ekrane vratio se 1994. godine, kada je na Hayat TV-u uređivao i vodio muzički magazin za tin populaciju po nazivom „Hi – Five“.

Od 2001. do 2005. god. radio je na FTV-u kao novinar i voditelj Jutarnjeg programa i planetarno popularne interaktivne igre „Hugo“.

Na Hayat TV se vratio 2005. godine, kao voditelj i urednik TV poslatica za mališane, emisija: Hayatovci i Maskenbal.

Elvir Hadžijamaković – Lilo je kao voditelj, animator, pjevač, plesač i glumac učestvovao u brojnim istaknutim projektima za djecu i porodice u BiH: Sarajevo film festival, Milka caravan, Dani djeteta UNICEF-a, Dani Evropske zajednice, Dani policije i EUPM-a, KIDS festival i dr.

Lilo je idejni tvorac, animator i pjevač projekta “LiloLand” sa deset obrada poznatih dječijih muzičkih klasika u savremenom maniru.